Despre Noi

Magazin de vanzari produse securitate cu Montaj si garantie.

Produse marca inregistrata, Echipe specializate, Instalare Autorizata.  


 

Titan Net este o firma profesionista de securitate, cu experienta in domeniu de 10 ani. Scopul nostru este de a instala sisteme de supraveghere la orice nivel de complexitate. Oferim consultanta gratuita in vederea instalarii oricarui sistem de supraveghere. Aceasta se face in functie de locatia si zonele in care este dorita instalarea. Evaluarea spatiului dorit pentru supraveghere se face la fata locului. Inceperea lucrarilor de montaj se face in maximum 24 de ore de la stabilirea echipamentului necesar si zonele de instalare. Configurarea si ghidul de folosire al sistemului sunt gratuita. Va punem la dispozitie o echipa profesionista cu care veti stabili echpamentul si zonele de instalare optime. Contra cost putem oferi servicii de mentenanta lunara sau trimestriala, in functie de complexitatea sistemului de supraveghere. Durata instalarii sistemelor este in functie  de numarul de camere video dorite si traseul dorit. Aceasta poate dura intre 6 si 24 de ore. Pentru sisteme de supraveghere complexe si de amploare, timpul de instalare poate depasi 24 de ore. Astfel de sisteme beneficiaza de un discount din partea firmei Titan Net. Oferim garantie de 12 sau 24 de luni, in functie de dispozitivele necesare instalarii. Nu ezitati sa ne contactati prin oricare din mijloacele puse la dispozitie. Daca alegeti Titan Net, aveti garantia unui sistem de supraveghere adecvat si a unei instalari rapide si profesioniste. Compania are in spate o experienta vasta in domeniu
si de aceea calitatea servicilor este garantata.
 Acest site va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de supravghere. Sistemele sunt ideale pentru orice spatiu de supraveghere dorit.
 Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 021 324 06 06 - 0721 761 116, fax 021 324 06 06 sau e-mail contact@titannet.ro.