CAMERE DE SUPRAVEGHERE

De ce sa cumparati de la noi

Vindem camere de supraveghere concepute sa urmareasca video diverse spatii, fie ca sunt interioare, fie ca sunt exterioare. Camerele pe care noi le comercializam sunt dotate cu infrarosu, leduri, parasolar si lentile varifocale care permit reglarea distantei. Dispozitivele destinate supravegherii exterioare sunt rezistente la orice temperatura, fie ca este vara, fie ca este iarna si suporta aproape orice fel de lovituri.

Camerele de supraveghere pentru exterior ofera siguranta proprietatilor de tot felul, de la cele industriale si comerciale pana la proprietati particulare precum locuintele.

Camerele de supraveghere de interior va sunt utile atunci cand vreti sa va supravegheati magazinul, biroul, afacerea sau casa, atunci cand sunteti plecati, acestea putind fii accesate de oriunde ati fi, prin internet pe calculator sau tableta.

Oferta noastra de camere de supraveghere este una bogata si care acopera aproape orice necesitate. Din punct de vedere tehnic camerele se impart in mai multe categorii in functie de performantele acestora.

Camerele noastre de supraveghere va ofera un plus de siguranta.