CAMERE SUPRAVEGHERE EXTERIOR

Vindem camere de supraveghere pentru exterior concepute pentru supravegherea video a diverselor spatii precum: parcari, terenuri diverse, spatiile exterioare ale magazinelor sau locuintelor. Camerele pe care noi le comercializam sunt dotate cu infrarosu, leduri, parasolar si lentile varifocale care permit reglarea distantei. Camerele noastre sunt rezistente la orice temperatura, fie ca este vara, fie ca este iarna. Totodata, camerele sunt astfel proiectate sa reziste intemeriilor, ploi torentiale, ninsori sau viscol ori vant puternic. Aceste camere de supraveghere sunt concepute sa reziste si actelor de vandalism fiind aproape indestructibile.

Camerele de supraveghere pentru exterior ofera un plus de siguranta proprietatilor de tot felul, de la cele industriale si comerciale pana la proprietati particulare precum locuintele.

Oferta noastra de camere de supraveghere pentru exterior este una bogata si acopera aproape orice necesitate. Din punct de vedere tehnic camerele se impart in mai multe categorii in functie de performantele acestora. Aceste dispozitive pot avea lentile fixe sau varifocale si zoom motorizat, cu rezolutii incepand de la 400 de linii TV pana la o rezolutie de 1200 linii TV.

Pentru vizibilitatea pe timp de noapte camerele sunt dotate cu leduri infrarosu. Pentru ca vizibilitatea sa fie cat mai buna sunt necesare cat mai multe astfel de leduri. Pentru avea o imagine cat mai detaliata, comercializam si camere ip cu rezolutie digitala care pot oferi imaginii clare in care se pot identifica trasaturile fetelor si numerele de inmatriculare a masinilor.

Camerele noastre de supraveghere va ofera un plus de siguranta.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid