Bariere Automate

Barierele automate pentru trafic intensiv care pot fi programate pentru a se potrivi cu cerințele de control al accesului. Barierele stradale automate pot fi folosite pentru a spori securitatea sediul dvs. sau de a controla volumul de trafic. Pot fi folosite in parcări pentru birouri, hoteluri etc. Mecanismele sunt concepute pentru a fi de lungă durată. Avem echipe experimentate pentru instalare cu o experienta de 10 ani in domeniu.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
  • Bariera Automata LIFE 5 m
    Noua gama de bariere stradale Supra, realizata de italienii de la Life, vine cu un design simplu si atragator, calitate superioara si un sistem durabil. Bariera de acces Life Supra are pana la 5 m lungime, prezinta un mecanism anti-strivire, motor de 24 V si este iluminata. Caracteristici bariera..
    Fără TVA: 2.700,00Lei 3.348,00Lei
  • Bariera Automata LIFE de 2 m
    Barierele automate Life Supra 2 pot fi folosite pentru a creste securitatea sediului dumneavoastra sau pentru a controla volumul de trafic, fiind potrivite pentru parcari de birouri sau hoteluri. Mecanismele barierelor automate pentru trafic intens sunt concepute pentru fiabilitatea pe termen lung s..
    Fără TVA: 2.300,00Lei 2.852,00Lei