CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Sistem de supraveghere complet

Un sistem de supraveghere este format dintr-o unitate DVR sau NVR de 4, 8, 16, 32 canale si camere de supraveghere video mai exact camera de exterior sau camera de interior analogica sau chiar pentru o calitate mult mai buna o camera HD. Semnalul video se transmite fie prin cablu UTP / FTP / fibra optica sau prin coaxial, conectica se face prin videovaloane sau conectori bnc si un HDD pe care se stocheaza toate inregistrarile. In functie de capacitatea harddiscului acesta cand ajunge la capacitate maxima rescrie informatia in bucla mai exact cele mai vechi inregistrari vor fi sterse si rescrise cu cele noi.

Camerele de supraveghere au devenit o necesitate in ultima perioada datorita infractionalitatii crescute, verificarea angajatilor, supravegherea copiilor si a batranilor, supravegherea bunurilor fixe si mobile. Din dorinta de siguranta si securitate sistemele de supraveghere au devenit tot mai necesare. Oferim sisteme de supraveghere si camere video la preturi foarte avantajoase, mentenanta, consultanta gratuita, montaj si instruire in folosirea echipamentelor. Obiectivul nostru este de a instala o gama larga de sisteme de supraveghere video si accesorii in functie de locatie si necesitatea dumneavoastra. Cand dorim sa alegem o camera de supraveghere trebuie sa tinem cont si de rezolutie mai exact Linii TV care este unitatea de masura a calitatii camerelor de supraveghere video. Majoritatea clientilor confundand cu pixelul sau megapixelul. Numarul de linii TV ale unei camere de supraveghere se refera la numarul de linii orizontale si verticale care se pot observa pe ecran. Rezolutia camerelor de supraveghere video analogice se masoara in linii TV si majoritate se incadreaza intre 380 linii TV pana la 650 linii TV. Clasificare dupa rezolutie este astfel : mica - intre 330 si 400 linii TV /  medie - intre 420 linii TV si 480 linii TV si inalta - peste 520 linii TV – 650 linii TV.

Inainte de a achizitiona si instala un sistem de supraveghere va oferim cateva caracteristici pentru o mai buna informare. Camerele de supraveghere video se impart in 2 categorii: camere de interior si camere de exterior.

Camera supraveghere interior este folosita pentru supravegherea holurilor, apartamentelor, camerelor de locuit, birourilor, spatiilor comerciale, etc. Se recomnda montarea astfel incat unghiul de captare sa acopere o zona cat mai mare.

Camera supraveghere exterior este optima pentru supravegherea spatiilor deschise cum ar fi hale, parcari, terase, zone comerciale, cladiri de birouri, terenuri etc. Camerele sunt rezistente avand carcasa metalica si au protectie impotriva ploilor, temperaturi scazute sau celor ridicate, zapezilor, interperiilor si impotriva vandalimului. Lentilele pot fi fixe sau varifocale. Se recomanda montarea la o inaltime optima pentru a avea un unghi de captare cat mai larg. Camerele cu infrarosu ajuta la captarea imaginilor pe timp de noapte.

Camera ascunsa este folosita de obicei pentru supravegherea bonei sau infirmierei find foarte utile pentru linistea personala. Camerele ascunse de asemena pot fi instalate in spatiile de birouri pentru monitorizarea angajatilor, a zonelor in constructie pentru verificarea lucrarilor evitand astfel situatiile neplacute in care angajatii nu isi respecta contractul de munca. Se recomanda instalarea in gurile de aerisire din pereti sau tavan, etc. De asemenea sunt camerle spy dupa cum spune si numele sunt camere spion, camere care pot fi ascunse cu usurinta, folosite pentru o supraveghere discreta.

Camera supraveghere falsa este folosita pentru descurajarea infractionalitatii si a tentatiilor. Preprezinta cea mai ieftina solutie de securizare a locuintei sau biroului dumneavoastra. Poate fi montata cu usurinta nefiind necesar legarea la un sistem de inregistrare sau transmitere a datelor. Pot fi recunoscute foarte usor de catre un specialist datorita numarului scazut de modele aflate in prezent pe piata. Unele modele de camere false au leduri de prezenta alimentate prin baterii.

Camera supraveghere wireless este folosita in zonele in care cablarea este foarte dificila sau imposibila. Cea mai intalnita situatie este in lifturi. Se instaleaza o camera de supraveghere clasica la care se adauga 2 terminale wireless care tin locul cablajuli clasic. Alimentarea cu tensiune trebuie sa fie permanenta. Sistemul poate fi montat atat in interior cat si in exterior. Pot fi instalate si camere de supraveghere wireless fara legatura la curent continuu acestea alimentandu-se cu baterii. Dezavantajul fiind inlocuirea la o perioada relativ scurta a acumulatorului si montarea-demontarea camerei.

Camera supraveghere IP poate fi conectata la un switch si vizionata din reteaua locala sau de pe internet cu ajutorul softului clasic al camerei, puteti face poze in timp real, puteti planifica cand camera simte miscare sa va anunte pritr-un e-mail si sa va trimita poza. Camera ip poate fi conectata la un sistem modern numit NVR - network video recorder la care puteti lega mai multe camere de supravehere dand acces la vizionarea camerelor in functie de useri si la cate camere de supraveghere doriti sa aibe acces fiecare. De asemenea camerele pot fi conectate si la un HVR sau la un SDVR mai exact super digital video recorder.

Camera cu lentila varifocala poate fi configurata la distante predefinite de catre client si ajuta la captarea zonelor de interes. Astfel de camere se instaleaza in spatii mari precum hale, curti, terenuri, etc.

Camere anti-vandal sunt folosite de obicei in locurile unde in trecut au existat camere clasice de supraveghere si nu au rezistat vandalismului. Sunt foarte rezistente avnad o carcasa metalica si un geam securizat.

DVR-ul sau NVR-ul stocheaza inregistrarea video cu ajutorul unui HDD montat suplimentar. Ele pot fi accesate din reteau locala sau de pe internet. Puteti accesa sistemul de supraveghere in orice moment de pe tableta, laptop sau telefon mobil cu ajutorul unei aplicatii usor de instalat. Puteti descarca inregistrari video in timp real.

 

 

 

Nu sunt produse în această categorie.