Camera supraveghere pentru sali de forta si fitness

 

Salile de sport au un flux constant de membri care vin si pleaca. Acest lucru le face candidatul ideal pentru instalarea unui sistem cu camere de supraveghere video. Salile de sport exclusive si nu numai, atrag hotii datorita membrilor perceputi ca fiind avuti. In acest caz obiectele personale sau masinile acestora devin tinte. O camera de supraveghere video amplasata strategic va ajuta la mentinerea personalului, membrilor, activelor salii in siguranta in fata actelor de furt, vandalism si chiar violenta fizica.

Beneficiile aduse salii de un sistem cu camera supraveghere

Prevenirea furtului si vandalismului - O camera de supraveghere amplasata vizibil in exterior precum si semnele de avertizare cu "Zona supravegheata video" va ajuta la prevenirea vandalismului si furtului din masinile membrilor sau angajatilor

Imbunatatirea imaginii salii de forta - un sistem de supraveghere precum si prezenta agentilor de paza creste imaginea afacerii dumneavoastra si ofera potentialilor membri o impresie buna. Membrii actuali sunt siguri ca la vizitarea salii dumneavoastra au bunurile in siguranta.

Riscurile care trebuiesc eliminate atunci cand montati o camera de supraveghere in sala de forta

Intimitatea - Protejarea vietii private a personalului si a membrilor este foarte importanta. Camerele de supraveghere trebuiesc instalate doar in locurile publice. Pastrati camerele de pauza precum si vestiarele fara nici o camera de supraveghere.

Intreruperile de energie -  penele de curent si supratensiunile pot deteriora cu usurinta sistemul de supraveghere sau sa perturbe materialul video. Desi rare, aceste daune pot aparea. Va sugeram sa protejati sistemul de camere video cu un UPS.

Intemperiile - vantul, ploaia, gheata, ramuri cazute, etc sunt doar cateva din lucrurile care pot deteriora o camera de supraveghere. Va sugeram sa alegeti camere video sigilate corespunzator sau cu carcare protejate atunci cand se face instalarea in aer liber.

Nu sunt produse în această categorie.